Atayal resort administrative centre

project: CH-C20200720

designer: Jevons W., JiLL C.

location: Nantou,Taiwan

area: 459 square meter(139p)

_DSC6473.jpg

​辦公空間的明亮、通透一直都直接或間接的影響了工作團隊的工作效率,所以在空間配置的階段就思考如何將室內空間的動線梳理的更加流暢,除了增加每個室內空間的採光面積外,更把空間內的工作區域劃分清楚,開放的辦公空間以及需要獨立作業環境的主管辦公室以入口玄關及討論室連接。

泰雅渡假村行政中心規劃設計圖_頁面_04_edited.jpg

原始平面圖

泰雅渡假村行政中心規劃設計圖_頁面_05_edited.jpg

設計平面圖

_DSC6485.jpg
_DSC6487.jpg
_DSC6471.jpg
_DSC6480.jpg

​The brightness and transparency of the office space have always directly or indirectly affected the work efficiency of the work team. Therefore, at the stage of space configuration, think about how to smooth the movement route in the interior space, in addition to increasing the lighting of each interior space Outside the area, the working area in the space is divided. The open office space and the supervisor's office that requires an independent working environment are connected by the entrance hall and the discussion room.