project: CH-C20220426
designer: Jevons W.
co-designer: Jill C.
location: Taiwan
area: 120 square meter(3 floors)
material: laminates, wood, spiver feel,  
photography: Jevons W.

_DSC7539.jpg
_DSC7533.jpg

在規矩的空間注入一道柔軟的曲線,透過簡單的平面勾勒讓品牌的產品精神融入。

整體顏色及材質,在規劃初期設計了兩種不同的配色,分別是紅色、杏色的企業色以及最後定案的水泥、木頭色調的居家溫度。內部輔以白色作為連接配色,使得木質空間不過於沈重。此外,搭配中間色帶的弧線黑色烤漆鐵件衣桿,藉由造型金屬的流線量體,創造空間的流動感,亦能襯出品牌的質感。

Inject a soft curve into the regular space, and integrate the brand's product spirit through a simple plane outline.

For the colour and material plan, two different colour schemes were designed in the early planning stage: corporate colours of red and apricot and the final home temperature of cement and wood tones. The interior uses white as the connecting colour so that the wooden space is not too heavy. In addition, the curved black lacquered iron clothes rail creates a sense of fluidity in the space by modelling the streamlined body of the metal, which can also bring out the brand's texture.

PERNEXT大墩全套設計圖_頁面_03.jpg
室內透視圖_4 - Photo.jpg
PERNEXT大墩全套設計圖_頁面_30.jpg
PERNEXT大墩全套設計圖_頁面_48.jpg
PERNEXT大墩全套設計圖_頁面_46.jpg
_DSC7542.jpg
_DSC7574.jpg
_DSC7545.jpg
_DSC7549.jpg
_DSC7558.jpg
_DSC7559.jpg
_DSC7580.jpg